Моден сайт Оформление на съдържанието

Оформление на съдържанието

Е-мейл Печат ПДФ

Сайта предвижда достатъчно гъвкавост при показване на вашия уеб съдържание. Независимо дали използвате Joomla! за сайта на блога, новини или уеб сайт за фирма, която ще откриете един или повече съдържание стилове да демонстрират своята информация. Вие можете да промените стила на динамично съдържание в зависимост от вашите предпочитания. Сайт призовава как една страница, изложени оформление. Използването на ръководството по-долу, за да разберат оформления, които са на разположение и как можете да ги използвате.

Съдържание

Модния сайт прави изключително лесно да се добави и показват съдържание. Всички материали се пуска, когато ви mainbody маркер във вашия шаблон се намира. Съществуват три основни типа оформление на разположение в модния сайт и всички от тях може да се адаптира по параметри. Дисплеят и параметри се задават в менюто, използвани за показване на съдържанието на вашата работа. Вие създавате тези структура чрез създаване на менюто и изберете как искате съдържанието на дисплея.

Блог външен вид

Блог оформление ще се появи списък на всички членове от избрания вид на блога (секция или категория) в mainbody позицията на вашия шаблон. Тя ще ви даде стандартните заглавие, и Интро от всеки член, в тази конкретна категория и / или раздел. Можете да промените този план чрез използване на преференции и параметри (виж член параметри) това се прави от менюто, а не раздел мениджър!

Blog Архив

A Blog Archive оформление ще ви дам подобна продукция на членове на нормалната Блог дисплей, но ще добавя, в горната част, две падащи списъци за месец и година плюс търсене, за да позволи на потребителя да търси за всички членове Архивиран от определен месец и за година.

Оформление тип Таблица на категория или на секция

Таблица оформление просто ще ви даде списък таблична на всички заглавия в този раздел или специално Категория. Не Intro текст ще се показва само заглавията. Можете да зададете колко заглавия ще бъдат показани в тази таблица с параметри. Таблицата оформление също така ще осигури филтър раздел, така че потребителите могат да пренареждане, филтър, и да зададете колко титли са регистрирани на една страница (до 50)

Фреймове

Фреймовете ви позволяват да пуснете самостоятелни приложения и уеб сайтове на трети страни във Вашия сайт. Съдържанието в обвивка се появява в рамките на първичното съдържание на зоната, определена от "mainbody" маркер, и ви позволява да се показва съдържанието им като част от вашия собствен сайт. А обвивка ще пусна една IFRAME в съдържанието на вашия уеб сайт и обвивам вашия стандартен шаблон навигация около него, така че изглежда по същия начин член би.

Праметри на съдържанието

Параметрите за всяка оформление тип могат да бъдат намерени от дясната страна на редактора кутии в менюто за конфигурация екран. Параметрите на разположение зависят до голяма степен от това какво вид оформление сте конфигуриране.

Последна промяна ( Четвъртък, 02 Юли 2009 01:41 )  

Превод


Избрани манекени

Уеб Дизайн Dis odio quis ante sit lorem Nunc eros tristique justo Sed. Lorem orci consequat. Tempor fames vitae ut condimentum
Демо Сайт за Мода Vestibulum habitant In Vestibulum Vivamus elit consequat ut eros facilisi amet. Quisque quis magna facilisi at Curabitur quis
  Най-добрият сайт за мода и облекло - Nam ut tempus lorem mauris Curabitur quam venenatis Aenean. Vestibulum Et augue a nunc Lorem Phasellus Phasellus vitae odio